Friday, 28 December 2012

Sepetang di Putrajaya

Salam. Apa khabar? Cuti sekolah dah nak habis ni, bagi kami, dak dak sekolah. Lepas ni, mula kembali ke sekolah dan Facebook & Twitter kembali aman tanpa sebarang kesesakan melampau. Kan? Hahaha tapi aku takdelah obses dengan social sites time cuti. Yang rajin baca blog aku ni tahulah aku buat apa hahaha :p Hints semua ada kat post sebelum-sebelum ni.

Oh yeah semalam pergi Putrajaya naik cruise. Abah ajak sebab dia free semalam. Terima kasih Abah! Best lah naik cruise sebab hmm dapat tahu info pasal Putrajaya (ada tour guide) pastu dapat tengok Putrajaya from a different view. Yup, indeed it was a nice experience to all of us. Dulu kat Melaka ada juga naik cruise. Tapi lain lah kan sebab Melaka tu sungai, Putrajaya tu tasik. Hah, dalam cruise tu ada dua orang pelancong Korea. Dapat ambik gambar dengan dia n_n She's so cute & humble.

Port cruise.
Lining up.
Di dalam sudah~
Dapat air minuman ni :)
The famous landmark & the biggest mosque in Putrajaya

Our tour guide of the day.
Eh thats me ;)
Ni dah boleh keluar ke depan/belakang utk ambik gambar ;)
Korean girl vs Malay girl
My family is happy yay yay
Dah hampir sampai port balik......
Going home

1 comment

NajwaSyafiqah said...

Hai,muka Fatihah mcm muka Fauziah Gous sikitlah,Haha.

© Wonderful
Maira Gall